Landelijke maatkasten in slaapkamer en hal

In deze slaapkamer werd een kastenwand geïnstalleerd met folie draaideuren in landelijke stijl. De slaapkamerkasten werden achteraan afgeschuind om zo de ruimte optimaal te benutten. Hierdoor lijkt de kamer ook optisch helemaal recht, wat dan weer zorgt voor een ruim en open gevoel.

Als extra sfeermaker in de slaapkamer zorgden we voor ingebouwde led-verlichting bovenaan de kast.

De expert voor landelijke maatkasten

Al meer dan 25 jaar specialiseert DM-Line zich in het maken van landelijke kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie en liefde voor het vak. Van mooie landelijke maatkasten zoals een slaapkamerkast tot ruime boekenkasten en bureaukasten voor jouw woning. DM-Line maakt de op maat gemaakte kasten waar jij al zo lang van droomt. Daarbij schenken we niet alleen de nodige aandacht aan creativiteit, maar hebben we ook oog voor kwaliteit. Jouw maatkast wordt een uniek meubel dat bestaat uit duurzame materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Want een maatkast, da’s meer dan enkel opbergruimte. DM-Line maakt landelijke kasten die helemaal opgaan in jouw interieur. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met speciale vormen of afgeschuinde wanden? Heb je een specifieke indeling voor ogen? Onze interieuradviseurs weten voor elke ruimte een geschikte oplossing te vinden.

Een must have voor jouw woning

Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Kies jij ook voor landelijke maatkasten in de slaapkamer of hal? Of liever een moderne en compacte thuiswerkplek in de woonkamer? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woning biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo wordt er geld én plaats bespaard maar krijg je er wel een hoop opbergruimte bij. Kijk je er ook naar uit om een maatkast samen te stellen voor jouw woning? Kom dan gerust eens langs bij een showroom in je buurt of maak een afspraak via de website. We helpen je graag verder met jouw droominterieur!