Landelijke kastenwand in woonkamer

In deze mooi ingerichte villa mocht een wandkast in een zachte, landelijke sfeer niet ontbreken. De bewoners kozen voor de afwerking van de kast voor crèmekleurige kaderdeuren met chrome handgrepen die het geheel een verfijnde afwerking geven. De kast dient deels als boekenkast, deels als opbergkast voor tal van accessoires, servies, kaarsen enz.

Waarom kiezen voor een kastenwand van DM-Line?

DM-Line specialiseert zich al meer dan 25 jaar in het maken van kastenwanden op maat van jouw woning. Dat doen we met passie en liefde voor het vak. Van een landelijke kastenwand in de woonkamer met een ingewerkte boekenkast tot een strakke kastenwand met ingewerkte blokdeur. DM-Line realiseert de op maat gemaakte wandkast waar jij al zo lang van droomt. Dat doen we met oog voor creativiteit en duurzaamheid. Jouw kastenwand wordt een echte eyecatcher, gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Want de kwaliteitsvolle materialen die wij gebruiken gaan jaren mee. Daarom krijg je bij DM-Line maar liefst 10 jaar garantie op jouw maatkast.

Realiseer jouw interieurdromen

Een kastenwand, da’s meer dan enkel opbergruimte. DM-Line maakt wandkasten op maat die helemaal opgaan in jouw interieur. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je een kastenwand kunnen plaatsen onder afgeschuinde wanden? Of wil je een specifieke indeling? Geen enkel probleem voor onze interieuradviseurs. Het resultaat wordt sowieso een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie waar jij nog jaren plezier aan zal beleven.

Kan je niet wachten om zelf een op maat gemaakte kastenwand samen te stellen? Maak dan een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via onze website. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat voor jouw woning. Twijfel niet en laat van je horen!