Landelijke gesloten dressing

In een nieuwbouwproject nabij Gent richtten we verschillende appartementen in met onze maatkasten. In dit appartement kozen de eigenaars voor een landelijke gesloten dressing, uitgevoerd in zachte tinten.

Voor de dressing met het eiland kozen de bewoners een licht contrast. Een grijze tint werd gekozen voor de binnenkast, beige voor de draaideuren en opliggende lades. De kleur van de muren werd helemaal afgestemd op de kasten.Voor de afwerking van de landelijke draaideuren kozen de bewoners voor een kaderdeur met een bijpassende deurgreep.

Landelijke dressing

Een mooie garderobe vraagt om een praktische dressing.  DM-Line specialiseert zich al meer dan 25 jaar in het maken van dressings op maat. En dat doen we telkens opnieuw met passie en liefde voor het vak. Van een landelijke open dressing tot een dressing met eiland. We schenken steeds nodige aandacht aan creativiteit, maar hebben ook oog voor kwaliteit. Jouw dressing wordt een uniek meubel dat bestaat uit duurzame materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Waaier aan mogelijkheden

Wie kiest voor een dressing op maat, krijgt een waaier aan mogelijkheden. Zo kan je de indeling volledig zelf bepalen. Maar ook het materiaal van de maatkasten kies je zelf. Wil je graag een dressing met eiland in houtstructuur? Of ga je liever voor een landelijke uitvoering met kaderdeuren? Weet dat je bij een dressing of slaapkamerkast kan kiezen voor eender welke interieurstijl en afwerking. Hierdoor krijg je altijd een uniek eindresultaat waar jij nog jaren plezier aan zal beleven. Wist je trouwens dat je eender welke accessoires naar keuze in je dressing kan integreren? Van een schoenenrekje tot een broekenhouder of een grote spiegel: op onze blog zetten we 8 praktische accessoires voor jouw droomdressing op een rijtje. Wat je ook kiest, je krijgt steeds de beste materialen én 10 jaar garantie. Laat je overtuigen door ons vakmanschap en maak een afspraak of kom langs in één van onze showrooms!