Landelijke dressing met eiland

Deze klanten kozen voor een landelijke dressing met eiland, voorzien van tal van praktische accessoires. Zo werd in de kleerkasten een uittrekbare schoenenhouder, een garderobelift enz. verwerkt. Daarnaast werd een eiland met voldoende lades voorzien om alle kleine spullen op te bergen.  Hierdoor blinkt de dressing uit qua gebruiksgemak.

De landelijke maatkasten werden voorzien van groef en klassiek zwart greepje. Om een warme toets toe te voegen, werd op het eiland een legvlak in een lichte eiken houtstructuur geplaatst, mooi aansluitend op de kleur van de vloer. Het resultaat is dus niet enkel uiterst praktisch, maar oogt ook mooi.

Dressing met eiland

Mooie kleren vragen om een praktische dressing. Heb je voldoende ruimte ter beschikking in jouw woning? Dan is een dressing met eiland een aanrader. Dit eiland is niet alleen handig om kleding op te leggen, te ordenen of op te vouwen, maar geeft ook heel wat extra opbergruimte. Je kan de laden voorzien van ladeverdelers om al jouw juwelen en ondergoed netjes op te bergen. Denk trouwens zeker ook even na welke accessoires je graag in jouw dressing met eiland verwerkt ziet. Van een broekenhouder tot een schoenenrekje of een grote spiegel: bij DM-Line bieden we jou enkel de beste kwaliteit aan. Op onze blog zetten we 8 praktische accessoires voor jouw droomdressing op een rijtje.

Jouw eigen stijl

Wie kiest voor een dressing met eiland, krijgt een waaier aan mogelijkheden. Zo kan je de indeling volledig zelf bepalen. Maar ook het materiaal van de maatkasten kies je zelf. Wil je graag een landelijke dressing met eiland? Of ga je liever voor een moderne witte uitvoering? Weet dan dat je bij een dressing of slaapkamerkast te werk kan gaan in eender welke stijl die jij graag ziet. Doordat je zelf alle details kiest, krijg je altijd een uniek eindresultaat. Daar beleef je gegarandeerd nog jaren plezier aan. Want wat je ook kiest, je krijgt steeds de beste materialen én 10 jaar garantie. Maak een afspraak of kom langs in één van onze showrooms en laat je overtuigen door ons vakmanschap!