Kleine wasplaats slim ingericht

Voor deze klanten hebben we een kleine wasplaats slim ingericht met opbergkasten. De bewoners van dit appartement waren op zoek naar een praktische oplossing voor hun berg- en washok. Gezien de beperkte oppervlakte was het belangrijk dat iedere cm² optimaal kon benut worden.

De wasmachine en de droogkast werden op een ergonomische hoogte ingewerkt in de kast. Onderaan de opbergkast zorgden we voor een grote open ruimte voor het plaatsen van wasmanden e.d. Bovenaan werkten we de kast af met legvlakken op verschillende hoogtes. Ten slotte zorgden we aan de rechterzijde ook voor een plekje voor de strijkplank en andere huishoudtoestellen.

Functionele wasplaats met opbergkasten

De wasplaats is een van de meest praktische ruimtes van een woning. Je kan er niet alleen je wasmachine en droogkast, maar ook heel wat rommel kwijt. Al is dit wel op voorwaarde dat je je kleine wasplaats slim inricht met opbergkasten. Want je hebt meer spullen dan je denkt die een plaatsje moeten krijgen in je berging. Van wasproducten, wasmanden, strijkplank tot de stofzuiger en ander poetsmateriaal. Benut je ruimte dus slim door voldoende opbergkasten te voorzien. Door gebruik te maken van plafondhoge kasten benut je ook de hoogste opbergruimte verstandig. Je kan er bijvoorbeeld je stock aan wasmiddel of toiletpapier opslaan. En wist je dat je best voor gesloten deuren kiest in een berging? Zo kan je alles netjes opbergen en creëer je rust in jouw wasruimte.

Jouw droomontwerp

Wil je graag meer tips voor een praktische en functionele wasplaats op maat? Lees dan zeker eens onze blog over het functioneel inrichten van een wasplaats. Of kom eens langs in één van onze showrooms. Onze interieuradviseurs staan klaar om je te helpen met een droomontwerp en begeleiden je graag van a tot z zodat jij gegarandeerd van een geslaagd eindresultaat geniet. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij perfect wat de beste kastindeling is voor jouw opbergnoden. Kom dus gerust eens langs in één van onze showrooms.