Kleerkast in master bedroom

Dit gezin koos in de master bedroom voor een moderne maar verfijnde kleerkast op maat, met voldoende opbergruimte voor alle kledij. Rechts in de dressingkast werd een open gedeelte met  een kledinghanger voorzien;  enerzijds omdat het ventilatiekanaal zich hier bevindt, anderzijds omdat de eigenaars op deze manier een praktisch plekje hebben om outfits klaar te hangen voor de dag nadien.

Door met een witte greep tot op de grond te werken creëerde onze interieuradviseur een gelijkaardige look en feel aan maatkasten met ingefreesde greep, maar dan een stuk budgetvriendelijker.

Voor elke slaapkamer een kleerkast

Al meer dan 25 jaar maakt het team van DM-Line kleerkasten op maat van elke slaapkamer. Van strakke dressingkasten tot praktische ladekasten op maat. We zijn ervan overtuigd dat een op maat gemaakte kleerkast in de slaapkamer betaalbaar en duurzaam moet zijn. Daarom zetten we bij DM-Line al jaren in op prijs-kwaliteit. We maken alles 100% op maat in België, met uitsluitend de beste materialen. Nadien zorgen we voor een vakkundig plaatsing bij jou thuis door echte vakmannen. Eens de kleerkast op maat afgewerkt is, zal jij er dus gegarandeerd nog jaren gebruiksgemak aan beleven.

Hotelgevoel in jouw interieur

Dankzij ons praktisch maatwerk haal je het hotelgevoel in jouw interieur. Ga jij ook voor strakke kleerkasten op maat die van jouw slaapkamer een oase van rust maken? Of kies je liever voor een stijlvolle kastenwand in de living? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woning biedt en gaan we in gesprek over jouw visie en smaak. Zo krijg jij er een eyecatcher en een zee aan opbergruimte bij. Kom gerust eens langs bij een showroom in je buurt voor vrijblijvend advies of maak een afspraak via de website. Onze interieuradviseurs helpen je graag verder!