Kastenwand rondom bed

In deze slaapkamer werd een kastenwand geplaatst over de volledige breedte van de kamer, met daarin ruimte voor het bed voorzien.

De kastenwand bestaat uit enkele kamershoge slaapkamerkasten met draaideuren, een zwevende hangkast boven het bed en twee nachtkastjes op maat. De nachtkastjes zijn voorzien van lades en fijne zwarte greep. De led-verlichting boven het bed werkt op een schakelaar en doet zo dienst als nachtlampje.

Qua materiaal koos de klant voor onze decor DM18, Fango. Een kleur die meteen de nodige warmte in de slaapkamer brengt!

Breng rust met een slaapkamerkast op maat

Wie droomt nu niet van een slaapkamer die rust uitstraalt? Gelukkig kunnen kasten op maat je hierbij helpen. Daarom maakt DM-Line al meer dan 25 jaar slaapkamerkasten op maat. Samen met onze interieuradviseurs zoeken we naar de beste indeling voor jouw kast in de slaapkamer, van een kastenwand rondom het bed tot een dressingkast met eiland. Zo ben jij er zeker van dat, eens je slaapkamerkast geplaatst is, je hier nog jaren plezier aan beleeft. Die belofte geven we je, samen met 10 jaar garantie op het eindresultaat.

Multifunctionele maatkasten

Eén meubelstuk dat voor je voor meerdere doeleinden kan gebruiken? Ook daar helpen we je bij DM-Line graag mee. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut jij elke centimeter van je woning optimaal. Heb je een ietwat kleinere slaapkamer die je toch praktisch wil indelen met een kastenwand rondom het bed? Of droom je van een andere kast op jouw maat?  Samen bekijken we jouw opbergnoden en brainstormen we over jouw visie. Zo krijg jij er als resultaat een nieuwe eyecatcher en een zee aan opbergruimte bij in de slaapkamer. Overtuigd? Kom langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak!