Kastenwand met tv-meubel

Voor deze klant uit Sint-Niklaas realiseerden we een stijlvolle kastenwand met tv-meubel.

Het tv-meubel bestaat uit een kamershoge kastenwand links en een zwevende ladekast rechts. Het speelse ontwerp waarin de ladekast wat uitspringt, maakt van de leefruimte een echte eyecatcher. Bovendien werd met verschillende materialen gespeeld. De kastenwand werd voorzien van draaideuren in een lichte eiken fineer. De ladekast is uitgevoerd in fingeproof zwart.

Om aan het geheel nog meer eigenheid toe te voegen, werd in de kastenwand een open nis in Grafietzwart (DM23) toegevoegd, met daarin led-verlichting ingefreesd.

Een kastenwand voor jouw woonkamer

DM-Line maakt al meer dan 25 jaar woonkamerkasten op maat. Van zwevende tv-meubels tot een kamershoge kastenwand in de woonkamer: elk onderdeel maken we 100% op maat. Zo krijg jij gegarandeerd een uniek meubelstuk, vervaardigd uit degelijke materialen.

Dat je zo elke dag opnieuw van ons vakmanschap kan genieten, spreekt voor zich. We vertrekken voor elke realisatie vanuit het principe dat een woonkamerkast betaalbaar en duurzaam moet zijn. Daarom zet DM-Line al jaren in op prijs-kwaliteit. We gebruiken enkel de beste materialen, geplaatst door echte vakmannen. Eens de woonkamerkast afgewerkt is, moet jij er nog jaren plezier aan beleven!

Sfeervol met maatwerk

Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Wil jij ook een praktische kastenwand combineren met een esthetisch tv-meubel? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonkamer biedt en brainstormen we over jouw visie en smaak. Zo krijg jij er niet alleen een nieuwe eyecatcher bij in je interieur, maar ook een zee aan opbergruimte. Kom eens langs bij een showroom in je buurt of maak een afspraak via de website. Onze interieuradviseurs helpen je graag om jouw interieurdromen vorm te geven.