Kastenwand met barkast

Deze klanten uit Sint-Niklaas kozen voor een kastenwand in de woonkamer, voorzien van een barkast met glazen steellook Darby deuren.

Met behulp van onze interieuradviseur kwam het ontwerp tot stand voor een maatkast in Grafietzwarte decor (DM21), met draaideuren een lichte eiken fineer. Deze materiaalkeuzes zorgen voor een mooi contrast. Bovendien zijn de draaideuren greeploos en voorzien van push-to-open systeem voor een verruimend effect.

In de praktische kastenwand werd enerzijds een open nis voorzien, afgewerkt met ingefreesde LED-verlichting. Anderzijds vinden we er een knappe barkast, eveneens voorzien van LED-verlichting, en afgewerkt met glazen steellook Darby deuren.

Praktische kastenwand

Opbergruimte heb je nooit genoeg, ook niet in de leefruimte. Met een praktische wandkast op maat kan je gelukkig toch heel wat spullen kwijt op een stijlvolle manier. Daarom maakt DM-Line al meer dan 25 jaar kastenwanden op maat. Van een ruime boekenkast in de living tot een barkast in jouw woonkamer. Eender wat jij verkiest voor de inrichting van je leefruimte, wij maken het voor jou 100% op maat in onze productie in België. En omdat we bij DM-Line steevast inzetten op duurzame materialen, geplaatst door echte vakmannen krijg jij als eindresultaat gegarandeerd een uniek meubelstuk waar je nog jarenlang plezier aan zal beleven.

Upgrade je leefruimte

Dankzij ons maatwerk benut jij elke ruimte van je woning optimaal. Droom jij ook van een kastenwand in jouw woonkamer met een barkast om jouw mooiste flessen uit te stallen? We bekijken samen de mogelijkheden die jouw woning biedt en luisteren we naar jouw visie en wensen. Op deze manier komen we tot een uniek ontwerp: een echte upgrade voor je leefruimte. Meer inspiratie en advies krijgen voor jouw livingmeubel op maat? Kom dan gerust eens langs bij een showroom in je buurt of maak een afspraak via de website. De koffie staat voor je klaar!