Kastenwand in de woonkamer

Deze klanten kozen voor een kastenwand over de volledige breedte van de woonkamer.

Er werd geopteerd voor een zwarte eiken decor (DM29). De draaideuren van de inbouwkast zijn greeploos en voorzien van push-to-open systeem voor een verruimend effect.

In de praktische kastenwand werd meerdere open nissen voorzien, die afgewerkt zijn met LED-verlichting. Niet enkel geeft de LED-verlichting een enorm warm effect op de donkere decor, het schept ook leuke hoekjes om decoratie uit te stallen.

Een kastenwand voor elke woonkamer

DM-Line maakt al meer dan 25 jaar kastenwanden op maat. Van een zwevend tv-meubel op maat tot een ruime boekenkast in de living. Eender wat jij verkiest voor de inrichting van jouw woonkamer, wij maken het voor jou 100% op maat in onze productie in België. DM-Line zet trouwens al jaren in op prijs-kwaliteit en werkt uitsluitend met de beste materialen én echte vakmannen Zo krijg jij als eindresultaat gegarandeerd een uniek meubelstuk waar je nog jarenlang plezier aan zal beleven.

Sfeer in de leefruimte

Dankzij ons maatwerk benut jij elke ruimte van je woning optimaal. Droom jij ook voor een kastenwand op maat in jouw woonkamer om al jouw spullen netjes op te bergen? Samen bekijken we de mogelijkheden die jouw leefruimte biedt en luisteren we naar jouw visie en wensen. Op deze manier komen we tot een optimaal resultaat. Meer inspiratie en advies krijgen voor jouw inbouwkast op maat? Kom dan gerust eens langs bij een showroom in je buurt of maak een afspraak via de website. De koffie staat voor je klaar!