Kastenwand in bureau

Voor deze klant realiseerden we een kamershoge kastenwand in de bureau. De kastenwand biedt voldoende opbergruimte voor bureaumateriaal en de boekencollectie van het gezin.

Er werd gekozen voor een zwarte uitvoering om het geheel wat sfeer en warmte te geven. De maatkasten zijn voorzien van draaideuren met ingefreesde greep. Dit versterkt het ruimtegevoel en zorgt voor een moderne look.

Een kastenwand voor elke ruimte

Het maakt niet uit voor welke ruimte je maatwerk wenst. Of je nu graag een boekenkast op maat wil,  of liever gaat voor een kamershoge kastenwand op maat . Onze interieuradviseurs helpen jou graag verder met jouw interieurdroom. Zo richt jij elke ruimte van je woning volledig naar eigen voorkeur in. Zelf ook aan de slag? Samen bekijken we de mogelijkheden die jouw woning biedt en gaan we in gesprek over jouw visie en smaak. Zo komen we tot een unieke maatkast. En krijg je er een zee aan praktische én stijlvolle opbergruimte bij.

Duurzame maatkasten

Al meer dan 25 jaar gaan we bij DM-Line voor kwalitatief maatwerk dat ook duurzaam is. Investeren in een op maat gemaakte kastenwand van DM-Line hoeft maar een keer. Eens jouw kastenwand geplaatst is, gaat die jaren mee. Wij geven je daarom ook steeds 10 jaar garantie op jouw maatkast.  En omdat we bij DM-Line steeds kiezen voor een tijdloze finish, ben je er ook zeker van dat jouw kastenwand gedurende al die jaren ook stijlvol blijft. Overtuigd van de voordelen van een maatkast van DM-Line? Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in één van onze showrooms.