Kasten op maat in de nachthal

Een verhuis van een grote woning naar een compact appartement is niet evident. Daarom kozen deze klanten uit Mechelen ervoor om kasten op maat in de nachthal te voorzien. Zo creëerden ze maximale opbergmogelijkheden op een klein oppervlak en bleef het ruimtegevoel toch behouden.

Voor deze kasten op maat kozen zij voor de warme look van een Lorenzo Walnut decor (DM30). De draaideuren zijn greeploos uitgevoerd voor een strak effect. In de maatkasten zijn voldoende legvlakken voorzien zodat alle spullen een ordelijke plek krijgen.

Kasten op maat voor elke ruimte

Je wil jouw woning voorzien van optimale opbergruimte en bent nog op zoek naar een professionele partner? Dan ben je bij DM-Line absoluut aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring in maatkasten, werken wij 100% op maat van onze klanten. Onze grootste troef? Volledige ontzorging. Bij DM-Line wordt je van a tot z begeleidt. Wij helpen je met een estetisch en praktisch droomontwerp, meten alles nauwkeurig op én zorgen voor een plaatsing door echte vakmannen. Het resultaat is een gegarandeerd unieke kast op maat die jaren meegaat. 

De nachthal goed benut 

Met het praktische maatwerk van DM-Line benut je elke ruimte in je woning optimaal, ook de nachthal. Is je nachthal breed genoeg? Dan kan je er dankzij kasten op maat nog een zee aan praktische opbergruimte bijtoveren. Valiezen, lakens, donsdekens: alles krijgt zo makkelijk een eigen plekje. En zo houdt je de rest van je woning netjes en overzichtelijk.  Benieuwd hoe maatkasten in jouw woning kunnen passen? Kom dan zeker eens langs in onze showroom of maak een afspraak via de website en laat je inspireren. Onze interieuradviseurs helpen je graag verder!