Kast op maat in woonkamer

In deze woning plaatsten we een stijlvolle opbergkast op maat in de woonkamer. Voor de indeling werd gekozen voor een combinatie van open legplanken en gesloten kastjes. De legplanken zijn ideaal voor decoratieve elementen om de ruimte gezellig aan te kleden en de gesloten kasten zorgen dan weer voor heel wat opbergruimte. De kasten werden afgewerkt met draaideuren met push-to-open systeem.

Opbergruimte in de woonkamer

In jouw woonkamer heb je liefst opbergruimte genoeg. Want door voldoende opbergruimte te voorzien, zorg je dat jouw woonkamer er steeds netjes bij kan liggen. Op die manier creëer je orde en rust in huis en in je hoofd. Hoe je die opbergruimte voorziet, dat beslis je zelf. Maar met een kast op maat in de woonkamer kan je elke centimeter van jouw beschikbare ruimte optimaal benutten. Of je nu gaat voor een zwevende maatkast of een kamershoge kastenwand op maat: bij DM-Line hebben we de nodige kennis en expertise om jouw project in goede banen te leiden.

Praktische details

Wanneer je een kast op maat in jouw woonkamer wil integreren, zijn er enkele zaken waar je over moet nadenken. Welke spullen wil je graag opbergen? Wat wil je op ooghoogte opbergen en wat heb je vaak of minder vaak nodig? Kies je voor veel lades in jouw maatkasten, of ga je voor legruimte? En ga je voor een open of een gesloten kast op maat? Al die keuzes kunnen tot keuzestress leiden. Zeker omdat de keuzes die je maakt het gebruiksgemak van jouw opbergruimte zullen bepalen. Gelukkig staan onze interieuradviseurs klaar om jou van a tot z te begeleiden in het ontwerp van jouw ideale kast op maat. Spring dus gerust eens binnen in een showroom in jouw buurt of maak vrijblijvend een afspraak.