Kasjmier dressing met eiland

Deze klant richtte zijn slaapkamer in met een Kasjmier dressing op maat, inclusief eiland, van DM-Line.

De Kasjmier kastenwand is kamershoog voorzien en heeft een praktische indeling met onder andere leggers en voldoende chromen garderobestangen voor jurken, hemden of blazers. Dankzij de greeploze draaideuren oogt het geheel strak en modern.

Bovendien werd ook een praktisch eiland voorzien in de dressing; met Grafietzwarte details. Een eiland biedt niet enkel extra opbergruimte en ruimte voor lades, maar is ook erg praktisch om je kleren op op te vouwen.

Dromen van een dressing op maat

Droom je ook van een ruime, luxueuze dressing in je slaapkamer? Eentje waar je al jouw kleren, schoenen en accessoires een mooi plekje kan geven? Bij DM-Line laten we jouw droomdressing werkelijkheid worden. Met meer dan 25 jaar ervaring in maatkasten, mag je op je beide oren slapen dat het eindresultaat mooi en kwalitatief zal zijn. Zo geniet je nog jaren onbezorgd van jouw aankoop. Wist je trouwens dat je maar liefst 10 jaar garantie krijgt op een dressing van DM-Line?

De perfecte indeling op maat

Een op maat gemaakte dressing of slaapkamerkast biedt je heel wat mogelijkheden. Heb je al een idee voor ogen? Leg het dan zeker voor aan een van onze interieurexperten. Nog geen idee wat jij precies wil? Ook dat is geen probleem, want wij helpen je met onze expertise naar de perfecte indeling op maat. Samen gaan we op zoek naar een oplossing die volledig past binnen jouw interieurstijl, budget én woning. Meer weten? Kom langs in een van onze showrooms of maak een afspraak en laat je inspireren.