Inloopdressing met schuifdeuren

In deze woning plaatsten we een tijdloze inloopdressing met schuifdeuren. Voor de indeling stelden we een combinatie voor van legplanken en lades op verschillende hoogte. Om het geheel extra netjes te maken, werkten we met een selectieve rijboring. Op die manier zijn er geen boorgaten zichtbaar in het corpus van de dressing.

De schuifdeuren werden afgewerkt met een tijdloze aluminium rail. Bij DM-Line zorgen we ervoor dat jouw dromen werkelijkheid worden. Daarom kies jij zelf uit welke materialen jouw schuifdeur ontworpen wordt. Bovendien kan je altijd rekenen op de kennis en ervaring van onze interieuradviseurs. Zij helpen je al te graag!

Schuifdeuren voor elke ruimte

Met schuifdeuren kan je twee kanten op. Enerzijds kan je ze gebruiken als scheidingswand om een deel van de ruimte te verdelen in twee ruimtes. Het voordeel hiervan is dat je de schuifdeuren op elk gewenst moment kunt opentrekken. Ook in vergaderzalen zijn schuifdeuren ideaal. Denk maar aan een glazen schuifdeur. Zo behoud je het contact met de collega’s in de andere ruimte, maar kan je toch private gesprekken voeren. Anderzijds is het een alternatief voor gewone kastdeuren. Dit kan een oplossing zijn in woningen met relatief weinig ruimte. Een schuifdeur neemt geen extra ruimte in beslag bij het openen van jouw kast.

Speel met het licht

Bij de afwerking van jouw schuifdeur bepaal jij zelf de look. Hierbij is het belangrijk dat je nadenkt over het licht. Wil je twee ruimtes scheiden van elkaar, maar wil je de natuurlijke lichtinval bewaren? Kies dan voor een schuifdeur met helder glas. Bij een dressing of slaapkamerkast kan je te werk gaan met donkerdere of gedempte glazen. Hierdoor heb je minder inkijk in jouw kast op maat. Droom je al van jouw eigen schuifdeur? Maak een afspraak of kom langs in één van onze showrooms!