Inloopdressing met scheidingswand

De eigenaars van deze woning hadden nood aan veel opbergruimte in de slaapkamer voor hun garderobe. Om de rustige sfeer in de slaapkamer te bewaren, stelden we voor om een afzonderlijke inloopdressing met scheidingswand te creëren. We kozen ervoor om te werken met een scheidingswand met schuifdeuren in lakglas. Voor de dressing werd gekozen voor een licht corpus met houtstructuur.

Ruime inloopdressing

Een mooie garderobe vraagt om een ruime dressing. Heb je voldoende ruimte beschikbaar in jouw woning? Waarom dan niet kiezen voor een ruime inloopdressing? Een inloopdressing geeft je elke keer weer het gevoel alsof je aan het shoppen bent in jouw eigen kleerkast. De droom van iedere vrouw. En een dressing is trouwens niet alleen mooi om naar te kijken. Het is ook erg praktisch. In één oogopslag zie je al jouw kleren terug. Dat maakt het kiezen van een outfit in de ochtend een stuk gemakkelijker. Wedden dat je zo tijd wint ‘s ochtends?

Denk trouwens zeker ook even na welke accessoires je graag in jouw dressing verwerkt ziet. Van een broekenhouder tot een schoenenrekje, bij DM-Line bieden we jou enkel de beste kwaliteit aan. Op onze blog ontdek je alvast 8 praktische accessoires voor jouw droomdressing.

Schuifdeuren als oplossing

Wie geen extra ruimte ter beschikking heeft voor een inloopdressing, hoeft niet te treuren. Als je slaapkamer ruim genoeg is, kan een inloopdressing voorzien van schuifdeuren een oplossing bieden. Dankzij de schuifdeuren verdeel je jouw slaapkamer mooi onder in inloopdressing en slaapgedeelte. Of je nu gaat voor schuifdeuren in melamine plaatmateriaal of glazen schuifdeuren. Bij DM-Line hebben we de nodige kennis en expertise in huis om van jouw inloopdressing een pareltje te maken. Met maatkasten in jouw dressing mag je er zeker van zijn dat je elk hoekje en kantje van jouw ruimte optimaal zal benutten. Kom gerust eens langs in één van onze showrooms voor vrijblijvend advies van onze interieuradviseurs.