Inloopdressing in de slaapkamer 

Voor deze klanten in Mechelen realiseerden we een luxueuze inloopdressing in de slaapkamer van hun appartement. Ondanks dat de ruimte in de slaapkamer beperkt is, werd door middel van maatkasten en schuifdeuren toch het luxegevoel van een inloopdressing gecreëerd.  
 
Er werd gewerkt met open dressingkasten in onze Fango decor (DM18), afgewerkt met ladefronten in Lorenzo Walnut (DM30). Door de kastenopstelling te voorzien van schuifdeuren op maat, creeërden we een open inloopdressing waar de kleren toch netjes afgescheiden zijn voor stof en geurtjes. 
 
In dezelfde materialen als de dressing werd bovendien een zwevende commodekast geplaatst in de slaapkamer. 

Een open of gesloten dressing?

We dromen allemaal wel eens van een dressing op maat. Maar kies je voor een open of gesloten dressing? Als je het fijn vind om in een oogopslag overzicht te hebben over al jouw kleren, dan is een open dressing een must! DM-Line helpt jou graag om jouw open dressing zo in te richten dat je voldoende legruimte, hangruimte en lades hebt om jouw garderobe netjes op te bergen. Benieuwd welke accessoires je allemaal in jouw dressing kan integreren? Van een schoenenrekje tot een grote spiegel:  ontdek 8 praktische accessoires voor jouw droomdressing op onze blog.

Dressing met schuifdeuren 

Het fijne aan een dressing op maat is dat jij helemaal zelf beslist hoe deze eruit komt te zien. Zowel de materialen als de afwerkingen kies jij zelf. Of je kan volledig out of the box denken, en jouw open dressing afwerken met glazen schuifdeuren op maat. Het geeft je dressing niet alleen een extra wow-gevoel. Je houdt er ook stof en geurtjes mee weg van je kledij. Overtuigd? Maak snel een afspraak in één van onze showrooms en laat je begeleiden naar een open dressing op jouw maat!