Inbouwkast in de woonkamer

Voor deze klanten realiseerden we een inbouwkast over de volledige breedte van de woonkamer. Zo kregen zij er voldoende opbergruimte bij, en een mooi plekje voor de tv.

Qua materialen werd gekozen voor een combinatie van Platinawitte kasten (FR08) en enkele open nissen in Lorenzo Walnut (DM30). De draaideuren van de inbouwkast zijn greeploos en voorzien van push-to-open systeem voor een verruimend effect.

In de open nissen werd door middel van spotjes sfeerverlichting voorzien. Zo bieden deze nissen een leuk plekje om decoratie uit te stallen. Door de combinatie van het licht op de houttint wordt er onmiddellijk extra warmte toegevoegd aan de woonkamer.

Een inbouwkast voor elke woonkamer

DM-Line maakt al meer dan 25 jaar inbouwkasten op maat. Van zwevende tv-meubels op maat tot een maatkast in de living met geïntegreerde boekenkast. Wat jij ook verkiest, wij maken elk onderdeel van jouw maatkast 100% op maat in onze productie in België. DM-Line zet bovendien al jaren in op prijs-kwaliteit. Zo werken we uitsluitend met de beste materialen én echte vakmannen Zo krijg jij als eindresultaat gegarandeerd een uniek meubelstuk waar je nog jarenlang plezier aan zal beleven.

Sfeer in de woonkamer

Dankzij ons maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Droom jij ook voor een inbouwkast op maat in jouw woonkamer? Samen bekijken we de mogelijkheden die jouw living biedt en luisteren we naar jouw visie en wensen. Zo krijg jij er nadien gegarandeerd een nieuwe eyecatcher en een zee aan opbergruimte bij. Meer inspiratie en advies krijgen voor jouw inbouwkast op maat? Kom dan gerust eens langs bij een showroom in je buurt of maak een afspraak via de website. De koffie staat voor je klaar!