Houten vestiairekast in de hal

In deze woning werkten we samen met onze klanten een ontwerp uit voor een functionele houten vestiairekast in de hal, die gasten een warm en welkom gevoel geeft bij het binnenkomen van de woning. Door voor kamerhoge maatkasten te kiezen, werd alle ruimte optimaal benut en zorgden we voor een zee aan opbergruimte.

Daarnaast werkten we met houten draaideuren met een verticale nerfrichting om de hal een warme en gezellige sfeer te geven terwijl de hal ruim oogt.

Meer dan 25 jaar expertise

Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van maatkasten voor jouw woning. En dat doen we nog steeds passie en liefde voor het vak. Van een houten vestiairekast in de inkomhal tot praktische boekenkasten en slaapkamerkasten. DM-Line maakt de maatkasten waar jij al zo lang van droomt. Daarbij schenken we heel veel aandacht aan het ontwerp en de kwaliteit. Jouw maatkast wordt een uniek stuk dat bestaat uit duurzame materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Want een goede maatkast, da’s niet zomaar een opbergruimte. DM-Line maakt maatkasten die perfect aansluiten bij jouw interieur. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met schuine wanden of onder het dak? Heb je een specifieke indeling voor ogen? Geen enkel probleem voor onze interieuradviseurs. Het resultaat is sowieso een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie.

Maak je interieurdroom waar

Wil je zelf ook aan de slag met een vestiairekast voor jouw woning? Maak dan een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via onze website. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!