Home office met opklapbed

Als zelfstandige is een grote home office mooi meegenomen. Voor deze klant toverden we daarom met maatwerk de extra kamer om tot ruime bureau.

Enerzijds werd een kamershoge kastenwand voorzien, met voldoende legplanken om alle administratie op te bergen. In deze hoekopstelling werd een bedkast op maat geïntegreerd. Dankzij dit opklapbed is er toch nog een plekje in huis om de kinderen of gasten te laten logeren. Anderzijds is een lage bureaukast voorzien met extra opbergruimte en lades. Beiden zijn uitgevoerd in onze Kasjmier decor (DM20).

Daarnaast werd een grote bureautafel op maat in de kamer geplaatst, met een werkvlak dat voldoende ruim is om twee personen aan te laten werken. Het bureaublad, dat in verstek werd gemaakt, loopt door op de lage bureaukast op maat.

Home office met maatkasten

Al meer dan 25 jaar specialiseert DM-Line zich in bureaukasten op maat. Door die jarenlange kennis en expertise komen we telkens weer tot een uniek ontwerp voor jouw home office. Hiervoor gebruiken we enkel de meest kwalitatieve materialen, zodat je elke dag opnieuw van ons vakmanschap geniet.

We zijn er van overtuigd dat een home office betaalbaar en duurzaam moet zijn. Ons stokpaardje is daarom prijs-kwaliteit: kasten op maat tegen een correcte prijs, met duurzaamheid in het achterhoofd. Eens jouw maatkasten geplaatst zijn, moet jij er nog jaren plezier aan beleven.

Geïntegreerde bedkast op maat

Een opklapbed is niet enkel praktisch, maar ook esthetisch, zeker als je kiest voor een bedkast op maat. Met ons multifunctioneel maatwerk integreer jij moeiteloos een extra slaapplek in je bureau, de kinderkamer of de logeerkamer. Dankzij een opklapbed heb je ook als je klein behuisd bent, of geen extra kamers meer ter beschikking hebt, altijd een plekje om gasten te logeren te leggen. Wil je graag zelf ook een home office met opklapbed in jouw woning? Kom dan gerust eens langs bij een showroom in je buurt of maak een afspraak via de website. Een offerte is volledig gratis en vrijblijvend!