Hoge boekenkast

Een hoge boekenkast op maat van bijna 3 meter, of zelfs meer? Ook dat kan voor ons. Bij deze realisatie wisselden we diverse breedtes en hoogtes af waardoor het ontwerp wel een knipoog lijkt naar Piet Mondriaan. Door afwisseling te brengen in breedte, hoogte of diepte creëer je ook bij een neutrale kleur meteen een spannend ontwerp.

Een droom voor elke boekenliefhebber

Boeken, voor sommigen onder ons kunnen het er waarschijnlijk nooit genoeg zijn. Maar waar laat je al die boeken? Een boekenkast puilt al snel uit zijn voegen. Tenzij je slim speelt en voor een op maat gemaakte boekenkast kiest. Zo kan je de volledige breedte van jouw muur benutten. Of misschien zelf een boekenkast op maat integreren onder een schuine wand? Wij helpen je met ons maatwerk om jouw voltallige boekencollectie een plaatsje te geven. Aan jou de keuze of je kiest voor een gesloten boekenkast, zodat je boeken ver van zonlicht en stof bewaard worden, of voor een open boekenkast zodat je elke dag jouw pareltjes kan bewonderen.

Duurzame boekenkast op maat

Een boekenkast krijgt best wat gewicht te verduren. Zeker als je boekencollectie aanzienlijk is. Dat een boekenkast dus stevig moet zijn staat buiten kijf. Daarom kiezen we bij DM-Line alleen voor de beste materialen voor jouw boekenkast op maat. Zo kiezen wij ervoor om met 25 mm dik plaatmateriaal te werken in plaats van de dunnere materialen die je vaak bij conculega’s aantreft. Zo beleef jij de komende jaren nog dagelijks plezier aan jouw op maat gemaakte boekenkast. Omdat we rotsvast overtuigd zijn van onze kwaliteit en duurzaamheid, krijg je standaard 10 jaar garantie op jouw maatwerk. Voel je het kriebelen om een leuk ontwerp voor een boekenkast te realiseren? Vraag dan een offerte aan via onze website of spring eens binnen in één van onze showrooms.