Hangmeubel in living met contrast

In deze woning creëerden we voor de bewoners een op maat gemaakt tv-meubel en een hangmeubel in de living met contrast. Dankzij deze hangende opbergkast in contrasterend zwart-wit zorgden we voor voldoende ruimte om interieur-accessoires, kaarsen en boeken op te bergen.

Het kleurcontrast geeft een speelse toets aan de maatkast. De draaideuren zijn voorzien van het greeploze push-to-open systeem waardoor de deur opent met een zachte druk.

Waarom kiezen voor een hangmeubel?

Voor wie klein woont, of het graag luchtig wil houden in de living, is een hangmeubel op maat de perfecte oplossing. Door voor een zwevende hangmeubel te kiezen, oogt jouw ruimte namelijk groter dan wanneer je met een kamershoge maatkast werkt. Zo benut je jouw beschikbare ruimte efficiënt. Je kiest trouwens ook helemaal zelf op welke hoogte je de kast wil hangen. Ideaal dus om de ergonomische kant mee in rekening te brengen. Wil je niet helemaal moeten bukken om jouw spulletjes uit de kast te halen? Dan laat je jouw op maat gemaakte hangmeubel in de living net een tikkeltje hoger installeren!

Een tijdloos hangmeubel op maat

Bij DM-Line vinden we dat een hangmeubel tijdloos moet zijn, zodat je er nog jaren plezier aan beleeft. Maar daarom hoef je niet persé voor “saai” wit te gaan. Van warme, donkere kleuren tot blekere tinten of een houtdecor. Wij hebben voor elke woonstijl wat wils. Of je nu kiest voor maatkasten met contrast of eerder fan bent van de zachte scandinavische stijl: qua materialen krijg je bij DM-Line een uitgebreide keuze. Onze interieuradviseurs gidsen je maar al te graag door alle opties in onze showrooms. Liever eerst nog wat inspiratie opdoen? Blader dan zeker eens door onze realisaties.