Hangkast in living

In deze moderne nieuwbouwwoning met Scandinavische toetsen wouden de bewoners een hangkast in de living integreren. Zo kwam deze strakke opbergkast om glazen, servies en andere spullen te bewaren tot stand.

Het oog van deze klanten viel meteen op een donkere Lava-kleur met een zijdezachte afwerking. De draaideuren zijn voorzien van greeploos tip-on systeem waardoor de deur opent met een zachte druk.

Voordelen van een hangkast

Voor wie maar een beperkte ruimte ter beschikking heeft, of het graag luchtig wil houden in de living, is een hangkast op maat de perfecte oplossing. Door voor een zwevende hangkast te kiezen, oogt de ruimte groter dan wanneer je met een kamershoge maatkast van vloer tot plafond werkt. Zo wordt jouw beschikbare ruimte efficiënt benut. Je kiest trouwens ook helemaal zelf op welke hoogte je de kast laat hangen. Ideaal dus om de ergonomische kant mee in rekening te brengen. Wil je niet helemaal moeten bukken om jouw servies uit de kast te halen? Dan laat je jouw op maat gemaakte hangkast net een tikkeltje hoger installeren!

Voor elke woonstijl een hangkast

Bij DM-Line vinden we dat een hangkast tijdloos moet zijn, zodat je er nog jaren plezier aan beleeft. Maar daarom hoef je niet persé voor “saai” wit te gaan. Van warme, donkere kleuren tot blekere tinten of een houtdecor. Wij hebben voor elke woonstijl wat wils. Of je nu kiest voor maatkasten met scandinavische toetsen zoals deze klant of eerder fan bent van een industriële woonstijl: qua materialen krijg je bij DM-Line een uitgebreide keuze. In onze showrooms tonen onze interieuradviseurs maar al te graag alle opties die mogelijk zijn voor een hangkast op maat. Liever eerst nog wat inspiratie opdoen? Blader dan zeker eens door onze realisaties.