Hangend bureau in logeerkamer

In deze woning plaatsten we naast enkele maatkasten ook dit hangend bureau in de logeerkamer. Aan de linkerkant van het bureau werd een grote lade voorzien voor extra opbergruimte. Voor de afwerking werd gekozen voor basaltgrijs, een tijdloze kleur die volledig in harmonie is met de rest van de woning.

Zo kregen de bewoners er niet alleen een handige thuiswerkplek bij maar ook nog eens extra opbergruimte. De ideale manier om de logeerkamer ten volle te benutten!

Maatkasten in de logeerkamer

Een extra kamer in huis is altijd mooi meegenomen. Ze kan dienen als logeerkamer wanneer je gasten hebt, maar evengoed brengt het je extra opbergmogelijkheden. Of kan de kamer dienen als thuiswerkplek als je daar nood aan hebt. Bij DM-Line helpen we jou met de inrichting van jouw logeerkamer. Dat doen we al jaren met de nodige expertise en vakkennis. Van slaapkamerkasten tot een hangend bureau met grote lades of een ruime opbergkast op maat. Jij formuleert ons jouw wensen, kiest samen met onze interieuradviseur de juiste kleuren en afwerkingen. En wij realiseren jouw droominterieur. Helemaal op maat en helemaal zoals jij het wilt.

Een investering voor het leven

Bij DM-Line geloven we er in dat op een maat gemaakte bureau of slaapkamerkast een investering is voor het leven. We zijn er dan ook gerust in dat jouw ontwerp een blijvertje wordt. Eentje dat zowel esthetisch als praktisch nooit gaat vervelen. Daarom krijg je bij ons maar liefst 10 jaar garantie op jouw maatwerk. Wij kiezen met de nodige precisie onze materialen en afwerkingen uit, zodat jij een duurzaam resultaat krijgt voor de beste prijs. Zelf ook aan de slag met de inrichting van jouw gastenkamer of thuiswerkplek? Kom gerust eens langs in één van onze showrooms voor een offerte op maat. De koffie staat klaar.