Halkast met ingebouwde verlichting

In deze woning werd een praktische halkast geplaatst, voorzien van ingebouwde verlichting. De halkast is afgewerkt met draaideuren die voorzien werden van een stijlvolle ingefreesde greep. In de kast werd voldoende ruimte voorzien om jassen op te hangen, maar ook voor het opbergen van handtassen, sjaals en schoenen. De klant koos voor een matzwarte uitvoering wat mooi contrasteert met de witte muren en lichte vloer.

Waarom kiezen voor DM-Line?

Al ruim 25 jaar specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie en liefde voor het vak. Van een praktische halkast met ingebouwde verlichting tot een dressing op maat of ruime boekenkasten. DM-Line maakt de op maat gemaakte kasten waar jij al zo lang van droomt werkelijkheid. Daarbij hechten we veel waarde aan creativiteit en kwaliteit. Jouw maatkasten wordt een echte eyecatcher, gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap

Jouw interieurdromen waarmaken

Een halkast, da’s meer dan enkel opbergruimte. DM-Line maakt op maat gemaakte halkasten die helemaal in jouw interieur passen. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je ook een halkast met ingebouwde verlichting? Of heb je een specifieke indeling voor ogen? Geen enkel probleem voor onze interieuradviseurs. Het resultaat is sowieso een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie. Kan je niet wachten om zelf een uniek ontwerp voor jouw inkomhal samen te stellen? Maak dan een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via onze website. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!