Haardmeubel in woonkamer

Voor deze klant realiseerden we een haardmeubel in de woonkamer. We zorgden voor heel wat extra opbergruimte door een wandmeubel te plaatsen rond de haard. Dankzij onze maatkasten gaat de haard perfect op in het wandmeubel en vormen alle elementen één mooi geheel.

De wandkasten werden daarnaast strak afgewerkt met push-to-open systemen, zodat alle aandacht gaat naar de centrale haard. De ideale plek om van koude winteravonden te genieten.

Een haardmeubel op maat

Met een haardmeubel op maat breng je nog meer sfeer in jouw interieur. Bij DM-Line hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het realiseren van haardmeubelen op maat. De opties voor een haardmeubel zijn eindeloos. Heb je nog geen haard maar droom je al even van een sfeerhaard in huis? Dan helpen we jou graag verder met een bio ethanol haard. Voor deze sfeerhaard heb je geen schoorsteen of rookkanaal nodig. En we integreren hem moeiteloos in elke maatkast zonder dat het rondom te warm wordt. Zo geniet je van een gezellig, mooi vlammenspel én een prachtige maatkast.

Heb je wel een haard maar wil je graag de schouw wegwerken of net dat tikkeltje extra toevoegen? Ook dan kunnen wij jouw haard voorzien van een haardmeubel op maat. Een boekenkast, een aansluitende tv-kast op maat of een gezellig zithoekje om de kille winterdagen met een goed boek door te brengen. Jij kiest, onze interieuradviseurs ontwerpen en onze monteurs plaatsen met de nodige expertise!

Duurzaam haardmeubel

DM-Line garandeert jou steeds een duurzaam eindresultaat. Kies je voor een haardmeubel op maat van DM-Line, dan krijg je een uniek ontwerp gemaakt uit duurzame, kwalitatieve materialen zodat jij de komende jaren nog elke dag plezier beleeft aan jouw op maat gemaakt meubel. Wist je trouwens dat je bij DM-Line standaard 10 jaar garantie krijgt op jouw maatkasten? Overtuigd? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of kom eens langs in onze showroom voor meer informatie en inspiratie.