Glazen schuifdeuren in dressing

In dit modelappartement plaatsten we een compacte maatkast met glazen schuifdeuren in de dressing. We combineerden een donkere houtstructuur met met strakke schuifdeuren.

De schuifdeuren kregen een moderne twist ; extra wit gelakt kristalglas werd gecombineerd met donker glas wat de kast extra cachet geeft. Dankzij de schuifdeuren wordt de ruimte optimaal benut en kunnen de bewoners toch al hun kleren netjes uit het zicht en ver weg van stof en zonlicht opbergen.

Schuifdeuren als grote troef

Wil je graag een dressing installeren in jouw woning maar ben je beperkt in ruimte? Of schrikt een open dressing jou misschien af?  Dan is een op maat gemaakte dressing met schuifdeuren de oplossing voor jou. Dankzij de schuifdeuren verlies je geen ruimte en kan je toch alles netjes uit het zicht opbergen. Bij DM-Line helpen we jou graag verder met jouw project. Van een schuifdeur in folie tot glazen schuifdeuren in diverse uitvoeringen. Onze interieuradviseurs luisteren naar jouw wensen en komen zo samen met jou tot het ideale ontwerp voor een op maat gemaakte dressing met schuifdeuren.

Kwaliteitsvolle dressing

DM-Line is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het maken van dressings op maat van jouw woning. We hebben ervaring met alle soorten dressings: een open dressing, een inloopdressing, een dressing met glazen schuifdeuren… Wat je ook wenst, wij kunnen het realiseren. En zo garanderen we jou steeds een uniek en duurzaam eindresultaat. Zodat jij de komende jaren nog veel opbergplezier kan en zal beleven aan jouw dressing. Droom je al weg van een tijdloos ontwerp voor jouw dressingkasten? Of kan je nog wel wat extra inspiratie gebruiken? Blader dan zeker eens door onze realisaties. Filter op ‘dressings’ en ontdek een greep uit onze eerdere realisaties. Of kom meteen langs in één van onze showrooms voor advies en een vrijblijvende offerte op maat!