Glazen schuifdeur als scheidingswand

Bij deze realisatie werd gebruik gemaakt van een glazen schuifdeur met mat zwart aluminium frame. Zo werd een doorgang naar de hal gecreëerd, terwijl het de natuurlijke lichtinval blijft én het ruimtegevoel van het pand behouden blijft.

De voordelen van een glazen schuifdeur

Een op maat gemaakte schuifdeur in glas ziet er niet alleen erg stijlvol uit, ze levert je ook voordelen op. Zo bespaart een schuifdeur je heel wat ruimte.  Je schuift de deur geruisloos weg en creëert zo een open gevoel in jouw woning. Is de glazen schuifdeur of scheidingswand dicht? Dan heb je nog steeds alle licht binnen in de kamer. Of je nu kiest voor een glazen schuifdeur tussen je slaapkamer en dressing of als scheidingswand tussen de hal en de woonkamer. DM-Line maakt jouw schuifdeur volledig op maat zodat jij deze in eender welke ruimte in jouw woning moeiteloos kan integreren.

De schuifdeur van jouw dromen

Een schuifdeur op maat van DM-Line matcht altijd met de rest van je interieur. Want je kiest zelf het materiaal, de kleur en de afwerking van jouw schuifdeur. Kies je eerder voor een moderne of een tijdloze schuifdeur? Of ga je voor schuifdeuren in glas op maat? Elk plan is anders, elk eindresultaat is uniek. Maar van de kwaliteit kan je hoe dan ook zeker zijn. Bij DM-Line maken we al meer dan 25 jaar op maat gemaakte schuifdeuren. Wij garanderen je een goede kwaliteit en duurzame materialen. Wist je dat je bijvoorbeeld maar liefst 10 jaar garantie krijgt op schuifdeuren en scheidingswanden van DM-Line? Ben je overtuigd van de voordelen van een schuifdeur op maat? Vraag dan online een offerte aan of kom langs in één van onze showrooms.