Gezellig haardmeubel met bankje

Voor deze klanten mochten we een haardmeubel met zitbankje realiseren. De eigenaars van de woning waren op zoek naar een oplossing voor de verloren ruimte tussen het haardmeubel en de deur in hun woonkamer.

Onze interieurexperts stelden hen voor om de verloren ruimte om te zetten naar een echte cosy corner gecombineerd met extra opbergruimte. Door het knusse bankje krijgt de haard enerzijds een extra gezellige touch en anderzijds voorzien we extra opbergruimte met de push-to-open lades.

Het perfecte hoekje om kille winteravonden door te brengen met een goed boek!

Van sfeerhaard tot bestaande haard

Ben je op zoek naar sfeer voor jouw woning? Dan is een haardmeubel op maat een echte must-have. Bij DM-Line hebben we al meer dan 25 jaar ervaring in het maken van haardmeubelen op maat. Van een bio-ethanol sfeerhaard tot een maatmeubel rondom jouw bestaande haard. Wij werken een uniek en duurzaam ontwerp uit volgens jouw wensen en helemaal afgestemd op jouw woning. Zo geniet jij elke dag van de gezelligheid van jouw haard.

Gezellig met een haardmeubel op maat

Doordat we jouw haardmeubel volledig op maat maken, zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een open boekenkast naast jouw sfeerhaard, tot een tv-meubel met gashaard. Of misschien net zoals deze klanten een knus zitbankje naast jouw bestaande haard? Jij kiest waar je jouw sfeerhaard tot zijn recht wil laten komen, wij werken tot in de puntjes af. Daarvoor gaan we aan de slag met kwalitatieve, duurzame materialen zodat het eindresultaat een maatkast is die jaren mee zal gaan. Daarom geniet je zonder zorgen van 10 jaar garantie op jouw maatkasten. Ben je overtuigd van ons vakmanschap? Kom dan eens langs in één van onze showrooms of vraag een offerte aan via onze website.