Eiken bureau met aangrenzende kastruimte

Een rustige en opgeruimde bureauruimte bevordert je productiviteit en zorgt voor mentale rust. Een gegeven dat ook de bewoners van dit huis in Keersberg belangrijk vinden. Samen met DM-Line toverden ze daarom hun bureauruimte om tot een stijlvolle, op maat gemaakte werkplek.

Het bureau zelf heeft een zwevend blad dat gemaakt is van eiken fineer. Aan de ene zijde is een poot in verstek voorzien, langs de andere kant loopt het blad over in een grafietzwarte bureaukast met een push-to-opensysteem. De kasten zijn afgewerkt met enkele luxueuze grafietkleurige lades en het bureau is ook voorzien van kabelgoten om het uitzicht zo ordelijk mogelijk te houden. Tot slot werd er ook nog een zwevende legger met ingefreesde ledverlichting gemonteerd, waarop boeken of decoratie kunnen staan.

Jouw bureauruimte helemaal op maat gemaakt

Als je regelmatig van thuis uit werkt of een eigen zaak hebt, ben je gebaat bij een bureau dat past bij je functie en de noden die daarbij horen. De juiste match daarvoor vind je helaas niet gemakkelijk tussen de standaard bureaumeubelen in de meeste meubelwinkels. Voor een oplossing afgestemd op jouw wensen, stijl en budget ben je bij DM-Line aan het juiste adres. We maken een ontwerp van je bureauruimte, al dan niet voorzien van kastruimte of andere extra’s. Vervolgens maken vakmannen het meubel van a tot z met kwalitatieve materialen en komen we het bij je thuis plaatsen.

Topkwaliteit aan een scherpe prijs

Bij DM-Line vinden we het belangrijk dat je je woning kan afstemmen op je eigen, specifieke noden. Daarom zetten we in op betaalbare kwaliteit. Wanneer je bij ons een op maat gemaakt bureau aankoopt, kom je dus niet voor onaangename verrassingen te staan. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Spring binnen bij een showroom in je buurt of maak een afspraak via de website.