Dressingkasten in de nachthal 

In dit appartement in Temse realiseerden we ruime dressingkasten in de nachthal. De dressingkasten zijn uitgevoerd in onze Kasjmier decor (DM20). De draaideuren werden greeploos voorzien voor een optimaal ruimtegevoel in de lange doorgang.

In de dressingkasten werd gewerkt met voldoende opberglades en legplanken. Bovendien zijn ook enkele chromen garderobestangen ingewerkt zodat er voldoende hangruimte is voor kledij.
Bijkomend werd in de aanpalende slaapkamer ook een bijpassend zwevend tv-meubel op maat uitgewerkt.

Een maatkast voor elke ruimte

Zoek je een oplossing om jouw woning te voorzien van optimale opbergruimte? Dan ben je bij DM-Line aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring in kasten op maat, werken wij steeds een uniek ontwerp uit voor onze klanten. Onze grootste troef? Volledige ontzorging. Wie tekent bij DM-Line wordt van a tot z begeleidt. Wij helpen je met een esthetisch en praktisch droomontwerp, meten alles nauwkeurig op én laten de montage over aan onze vakmannen. Het resultaat is een gegarandeerd unieke kast op maat die jaren meegaat. 

De nachthal goed benut 

Met het praktische maatwerk van DM-Line benut je elke ruimte in je woning optimaal, ook de nachthal. Is je nachthal voldoende breed voor een kast met een diepte van 60 cm? Dan kan je er met vestiairekasten op maat een zee aan praktische opbergruimte bijtoveren voor jouw garderobe. Van jassen tot kleedjes: alles krijgt een eigen plekje. En zo houdt je de rest van je woning netjes en overzichtelijk.  Benieuwd hoe maatkasten in jouw woning kunnen passen? Kom dan zeker eens langs in onze showroom of maak een afspraak via onze website. Onze interieuradviseurs staan voor je klaar!