Dressing onder afschuining

Voor deze klanten realiseerden we een dressing onder een afschuining. Er werd gekozen om de kast niet mee af te schuinen onder het dak, zodat een licht en open gevoel behouden blijft.

De dressing maakten we langs beide zijden toegankelijk zodat het koppel elk een ‘eigen’ kant kregen om hun kledij in de dressing op te bergen.

Een kleine dressing slim inrichten

Onze woningen worden steeds kleiner dus het is belangrijk om elke cm² zo optimaal mogelijk te gebruiken. Bij DM-Line helpen we jou om  de verloren ruimte onder een schuine wand door middel van maatkasten om te toveren in een kleine, praktische dressing. We brengen samen in kaart wat je wenst op te bergen, en stemmen zo de indeling af op jouw garderobe. Wist je dat je bijvoorbeeld extra ruimte kan besparen door met smallere legvlakken te werken? Voor een stapel kledij is een breedte van 30 cm eigenlijk al voldoende, terwijl bij standaard kasten vaak een breedte van 40 cm gehanteerd wordt. Onze interieuradviseurs weten door hun jarenlange ervaring perfect hoe ze ruimtebesparend te werk kunnen gaan zonder aan comfort in te boeten.

Een dressing op maat om u tegen te zeggen

DM-Line maakt al meer dan 25 jaar dressings op maat van jouw woning. Dat doen we dus niet enkel met passie en enthousiasme, maar ook met tonnen aan ervaring. Zo krijg jij steeds een unieke maatkast die bestaat uit degelijke materialen en geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Want een dressing moet praktisch, duurzaam en mooi zijn. Daarom streven we steeds naar een optimaal ontwerp, ook voor een compacte ruimte. Op die manier krijg jij er gegarandeerd een eyecatcher bij waar je jaren plezier aan zal beleven. Ben je overtuigd van de voordelen van een dressing op maat van DM-Line? Spring dan zeker eens binnen in één van onze showrooms of maak een afspraak via de website. De koffie staat voor je klaar!