Dressing met spiegelwand onder schuin dak

In deze woning creëerden we een witte open dressing met spiegelwand onder een schuin dak. Om alle ruimte optimaal te benutten werkten we met kamerhoge kasten, die werden afgeschuind onder het dak. De gesloten kolomkasten werkten we af met draaideuren met spiegelwand om de ruimte groter te laten kijken.

Voor de indeling wisselden we af tussen legplanken, lades en hangroedes voor hemden en kleedjes. Daarnaast maakten we gebruik van praktische accessoires zoals een uitschuifbare kledinghaak om outfits makkelijk te combineren.

De partner voor jouw maatwerk

Al meer dan 25 jaar specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie en liefde voor het vak. Van een dressing met spiegelwand tot glazen scheidingswanden voor jouw woning. DM-Line helpt je met de op maat gemaakte kasten waar jij al zo lang van droomt. Daarbij schenken we heel veel aandacht aan het ontwerp en de kwaliteit. Jouw maatkast wordt een uniek meubelstuk dat bestaat uit duurzame materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Want een goede maatkast, da’s meer dan enkel opbergruimte. DM-Line maakt maatkasten die helemaal opgaan in jouw interieur. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met speciale vormen of afgeschuinde wanden? Heb je een specifieke indeling voor ogen? Geen enkel probleem voor onze interieuradviseurs. Het resultaat is sowieso een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie.

Jouw dressing realiseren

Wil je zelf ook een op maat gemaakte dressing in jouw interieur? Maak dan een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via onze website. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte dressingkast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!