Dressing met schuifdeuren

Voor deze klant uit Deerlijk mocht zijn dressing net dat tikkeltje meer zijn. Zo kwam het idee om een inloopkast te voorzien in de ruime slaapkamer. Er werd voor dressingkasten in een warme, donkerbruine houtstructuur geopteerd; onze DM24 Charleston Eiche Tobacco. Het geheel werkten we af met vier schuifdeuren.
De middelste schuifdeuren, die toegang geven tot de inloopkast zelf, werden uitgevoerd in grijs getint glas. De buitenste schuifdeuren, die leiden naar de nachthal en de badkamer, kregen dezelfde donkerbruine uitvoering als de dressingkasten.
Om de schuifdeuren extra strak af te werken kregen ze matzwart gepoederlakte boven- en onderrails, greeplijsten en horizontale segmentstrips. De combinatie van het donkere hout, de matzwarte details en het grijs getinte glas geven een moderne en warme uitstraling aan het geheel.

Waarom kiezen voor DM-Line?

Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van dressingkasten van jouw woning. En dat doen we met passie en liefde voor het vak. Van een dressing met schuifdeuren tot een knappe inloopdressing op maat. DM-Line maakt de kleerkast waar jij al zo lang van droomt. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo krijgt al jouw kledij een mooi opbergplekje en zie jij er elke dag stralend uit als je de perfecte outfit uit jouw dressing tovert.

Jouw interieurdromen waarmaken

Een goede dressing? Da’s meer dan enkel opbergruimte. DM-Line maakt dressings die uitblinken in praktisch gebruiksgemak. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met speciale vormen? Heb je een specifieke indeling voor ogen? Geen enkel probleem voor onze interieuradviseurs. Het resultaat is dankzij hun expertise steeds een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie. Maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via de site. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!