Dressing met eiland in houtstructuur

In onze showroom in Waregem staat deze dressing met eiland in houtstructuur, voorzien van tal van praktische accessoires. Zo kan je zelf testen hoe handig een uittrekbare schoenenhouder, garderobelift enz. is. De lades werden voorzien van een speciaal push-systeem; voor het openen volstaat een zachte druk, terwijl je voor het sluiten de lade gerust een stevige duw mag geven en deze zacht en geruisloos sluit met het speciaal ingebouwde remsysteem.

In deze dressing demonstreren we dat een ruimte gemakkelijk kan ingedeelde worden met verschillende maatkasten, zo creëerden we hier in de kast zelf een doorgang die naar een wasplaats leidt.

Dressing met eiland 

Een mooie garderobe vraagt om een praktische dressing. Heb je voldoende ruimte beschikbaar in jouw woning? Dan is een dressing met eiland een aanrader. Dit eiland is niet alleen handig om kleding op te leggen, te ordenen of op te vouwen, maar geeft ook heel wat extra opbergruimte. Zo kan je laden gebruiken met vakverdeling om al jouw zomeraccessoires en schoenen op te bergen. Denk trouwens zeker ook even na welke accessoires je graag in jouw dressing met eiland verwerkt ziet. Van een schoenenrekje tot een broekenhouder of een grote spiegel: bij DM-Line bieden we jou enkel de beste kwaliteit aan. Op onze blog zetten we 8 praktische accessoires voor jouw droomdressing op een rijtje.

Jij kiest de afwerking

Wie kiest voor een dressing met eiland, krijgt een waaier aan mogelijkheden. Zo kan je de indeling volledig zelf bepalen. Maar ook het materiaal van de maatkasten kies je zelf. Wil je graag een dressing met eiland in houtstructuur? Of ga je liever voor een strak witte uitvoering? Weet dan dat je bij een dressing of slaapkamerkast te werk kan gaan in eender welke interieurstijl die jij graag ziet. Hierdoor krijg je altijd een uniek eindresultaat waar jij nog jaren plezier aan zal beleven. Want wat je ook kiest, je krijgt steeds de beste materialen én 10 jaar garantie. Laat je overtuigen door ons vakmanschap en maak een afspraak of kom langs in één van onze showrooms!