Compacte halkast met ingefreesde greep

In deze ruime inkomhal van klanten in Lochristi plaatsten we een compacte halkast op maat met ingefreesde greep, die zowel stijlvol als functioneel is.

Dankzij de combinatie van binnenkasten in Lorenzo Walnut (DM30) en zwarte poederlak draaideuren biedt deze kast een verfijnde uitstraling die perfect past bij de interieurstijl van de woonst.

De poederlak draaideuren zijn niet alleen duurzaam, maar zijn bovendien voorzien van een ingefreesde greep voor een naadloze en eigentijdse look. Binnenin de op maat gemaakte halkast vinden we naast voldoende leggers ook een zwarte garderobestang die ruimte biedt om de jassen van het gezin op te hangen. Zo houden ze de hal steeds netjes en georganiseerd.

Welkom in je ordelijke thuis

In je hal wil je geen rondslingerende schoenen en jassen hebben. Daarom is een op maat gemaakte halkast de perfecte oplossing. Met een maatkast kun je de indeling namelijk volledig afstemmen op jouw wensen. Zo ben je er zeker van dat je al je spullen een eigen plek kan geven. Of je nu een uitgebreide schoenencollectie hebt die je netjes wilt opbergen of meer ruimte wilt voor de rugzakken van de kinderen, onze interieuradviseur staat klaar met een oplossing op maat.

Duurzame kwaliteit

Bij DM-Line staat kwaliteit voorop. Als maatkastenspecialist met meer dan 30 jaar ervaring werken we alleen met de beste materialen, zodat je gegarandeerd bent van een duurzaam resultaat. Je kunt gerust zijn dat jouw investering de moeite waard is, daarom bieden we maar liefst 10 jaar garantie op het eindresultaat. Wil je meer weten over onze werkwijze en wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak in één van onze showrooms en laat je overtuigen door ons vakmanschap.