Bureaukast in de woonkamer

In een rustig hoekje van de leefruimte kozen deze klanten er voor om hun thuiswerkplek in te richten. Zo kwam deze bureaukast in de woonkamer tot stand.
De klanten kozen voor een gesloten bureaukast in prestige witte uitvoering (DM01). In de kast werden enkele open nissen en twee zwevende leggers voorzien in onze licht eiken decor (DM23).
Ook het bureaublad dat naadloos overloopt tussen de maatkast en een praktische ladeblok werd in deze eiken decor uitgewerkt. De eigenaars van de woning en onze interieuradviseur kozen voor deze kleur op basis van de kleur van de parket in de woning. Zo vormt de thuiswerkplek een harmonieus geheel met de rest van de woning.

Bureaukasten op úw maat

Al meer dan 25 jaar specialiseert DM-Line zich in het maken van bureaukasten op maat van jouw woning. Dat doen we nog elke dag met passie en liefde voor het vak. Van een harmonieuze thuiswerkplek in de woonkamer tot boekenkasten en bureaukasten. De interieuradviseurs van DM-Line helpen je met de thuiswerkplek waar je al zo lang van droomt. Dit doen we steeds met oog voor kwaliteit en creativiteit. Zo krijg jij een unieke home office waar je nog jarenlang plezier zal aan beleven.

Thuiswerkplek volgens jouw smaak

Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je graag een bureaukast in de woonkamer of onder een schuine wand? Eender welke indeling of materialen je voor ogen hebt, onze interieuradviseurs staan klaar om jou verder te helpen. Ben je overtuigd van de voordelen die een bureaukast op maat je bieden? Twijfel niet langer en maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via de site. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. We zetten de koffie alvast voor je klaar!