Bureau met witte kasten op maat

Vaak is de nachthal een ruimte in het huis waar weinig gebruik van wordt gemaakt. Daarom gaven we de nachthal in deze woning een nieuwe bestemming door er een stijlvol homeoffice te plaatsten. Deze hebben we voorzien van een bureau met witte maatkasten. Dit volledig naar wens van de klant. In de maatkasten werd voornamelijk gewerkt met draaideuren en enkele lades om alle documenten en mappen te ordenen. Het werkblad van het bureau werd voorzien in houtstructuur en werd geplaatst onder het raam voor zoveel mogelijk natuurlijke lichtinval.

Een bureau zoals jij het wilt

Het is belangrijk dat alles ontworpen en geplaatst wordt naar jouw wens. Daarom is het essentieel dat je op voorhand nadenkt over wat en hoe je het wilt. Want bij DM-Line is alles mogelijk! Wil je dat jouw bureau mooi aansluit bij het interieur van jouw woning of mag het juist wat meer opvallend zijn? Kleuren en materialen spelen hierbij een grote rol. Weet je zelf nog niet welke kleuren en/of materialen bij je passen? Onze interieuradviseurs helpen je graag. Laat je alvast inspireren.

Waarom kiezen voor een thuiswerkplek van DM-Line?

DM-Line maakt als sinds 1993 thuiswerkplekken op maat van jouw woning. Van opbergkasten tot een bureaukast met op maat gemaakt bureau. Bij het ontwerp schenken we steeds aandacht aan creativiteit en kwaliteit. Zo geniet jij elke werkdag opnieuw van ons vakmanschap.

Ook prijs-kwaliteit is een belangrijke pijler voor een op maat gemaakt bureau. Want een thuiswerkplek moet niet enkel duurzaam maar ook betaalbaar zijn. DM-Line maakt kasten op maat tegen een correcte prijs, met duurzaamheid steeds in het achterhoofd. Eens de bureau geplaatst is, gaat die jaren mee. Omdat we bij DM-Line steeds kiezen voor een tijdloze finish, blijft jouw homeoffice gedurende al die jaren ook stijlvol. Maak nu je afspraak of kom langs in één van onze showrooms!