Bureau met kastenwand

In de bureauruimte van Schoonheidsinstituut Natalie in Leuven realiseerden we een praktische bureau met kastenwand, ideaal om tussen de klanten door wat administratief werk te verrichten.

De bureaukast werd gerealiseerd in een Kasjmier decor (DM20). Er werd gewerkt met greeploze deuren voor een strak effect. Om het geheel wat speelser te maken, werden enkele open nissen voorzien.

Deze open nissen, het bureaublad en enkele zwevende leggers werden uitgevoerd in een houtkleurige decor voor een warm contrast.

Bureau met kastenwand

DM-Line is al meer dan 25 jaar de referentie voor bureaukasten op maat. Ons team vliegt elk project met de nodige dosis passie en enthousiasme aan. Zo komen we elke keer opnieuw tot een uniek ontwerp voor onze klanten. Doordat we steevast kiezen voor kwalitatieve materialen, geniet je na oplevering van je project elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Bij DM-Line zijn we ervan overtuigd dat een kastenwand in de bureau betaalbaar en duurzaam moet zijn. Ons stokpaardje is dan ook prijs-kwaliteit: kasten op maat tegen een correcte prijs. Hierbij houden we ook duurzaamheid in het achterhoofd. Want eens jouw bureau geplaatst is, moet jij er nog jaren plezier aan beleven.

Een bureau naar eigen wens

De grote troef van maatwerk in je bureau? Jij beslist alles tot in de kleinste details zelf. Kies jij ook voor een bureau met kastenwand? Of ben je meer fan van een werkplek in de living? Hoe jij het ook voor je ziet: onze interieuradviseur werkt jouw idee uit en maakt een eerste offerte op basis van jouw wensen. Ga je akkoord met deze offerte? Dan gaan we voor je aan de slag met jouw bureau. Wil je graag zelf een bureaukast op maat samenstellen? Kom dan gerust eens langs bij een showroom in je buurt of maak een afspraak via de website. Een offerte is volledig gratis en vrijblijvend!