Project omschrijving

Bureau met boekenkast

Thuiswerken is ondertussen een normale zaak. Maar afhankelijk van jouw job of functie, heb je dan ook wel wat opbergruimte en een goede bureau nodig om dossiers en papieren op te slaan. In deze woning plaatsten we een grote boekenkast met ingewerkt bureau. Om het geheel een speelse en open look te geven, stelden we een combinatie voor van een wit corpus met houtdecor.

Voor de indeling werd er afgewisseld tussen open legvlakken en gesloten kasten en lades. Zo krijgen alle boeken, plantjes en foto’s een mooi plekje, maar kunnen ook zaken zoals een printer netjes opgeborgen worden.

Bureau op úw maat

Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van bureaukasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie en liefde voor het vak. Droom je van een rustige thuiswerkplek met bureau en een ingewerkte boekenkast? Dan ben je bij DM-Line aan het juiste adres. We helpen je met de bureau waar je al zo lang van droomt. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en duurzaamheid. Zo krijg jij een unieke werkplek die jaren meekan en geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Jouw interieurdromen waarmaken

Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je graag een op maat gemaakte bureau met boekenkast onder een schuine wand of trap? Heb je een specifieke indeling voor ogen? Onze interieuradviseurs helpen jou graag verder. Zo krijg jij steeds een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie. Meer weten over onze aanpak? Ontdek de details.

Kan je niet wachten om zelf een op maat gemaakte bureau met boekenkast samen te stellen? Maak dan een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via onze website. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat.