Bureau in kinderkamer

Op zoek naar een uniek en op maat gemaakt bureau voor de kinderkamer? Deze klanten kozen voor een ontwerp uitgevoerd in onze Lorenzo Walnut (DM30) decor en creëerden zo een stijlvolle en functionele werkruimte voor hun dochtertje.

Aan de linkerkant van het bureau vind je een handige lage opbergkast met draaideuren, die greeploos zijn voor een strakke uitstraling. Hier kan de dochter des huizes gemakkelijk haar schoolboeken en knutselgerief opbergen. Aan de rechterkant is er een ladeblok voorzien, waarin kleine spulletjes zoals potloden en stiften een ordelijk plekje krijgen. Het bureaublad is vervaardigd in verstek voor een naadloze afwerking.

Maatwerk in de kinderkamer

Twijfel je of een bureau op maat in de kinderkamer wel loont? Laat ons je overtuigen waarom dit een goede investering is. Een bureau op maat in de kinderkamer zorgt ervoor dat de beschikbare ruimte optimaal wordt benut. Geen verspilde hoeken of onhandige afmetingen meer. Met een bureau dat perfect past bij de kamer, kan jij de ruimte efficiënt organiseren en zorgen voor een geordende werkplek. Dit draagt bij aan de concentratie en productiviteit van jouw zoon of dochter. Bovendien geeft een op maat gemaakt bureau een unieke uitstraling aan de kinderkamer.

Hoogwaardige materialen

Onze jarenlange ervaring in het vervaardigen van op maat gemaakte bureau’s maakt ons de partner bij uitstek voor jouw project. DM-Line kiest resoluut voor hoogwaardige materialen en vakmanschap. Hierdoor garanderen we jou een duurzaam en kwalitatief bureau dat jarenlang meegaat en dat tegen een stootje van de kinderen kan.  Investeer in een op maat gemaakt bureau van DM-Line en kies voor een functionele, georganiseerde en stijlvolle werkplek in de kinderkamer. Maak een afspraak in één van onze showrooms ontdek de mogelijkheden die we bieden voor een op maat gemaakt bureau dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften!