Boekenkast onder afschuining

De eigenaars van deze woning waren op zoek naar een elegante boekenkast die plaats kon bieden aan hun uitgebreide boekencollectie. Door de schuine wand stelde onze interieurexpert voor om ook de boekenkast onder de afschuining te voorzien, zodat alle ruimte optimaal benut werd.

Er werd daarnaast gekozen voor een strakke indeling om de boekenkast een echte ‘bibliotheek-look’ te geven. De open kast werd deels afgewerkt met greeploze draaideuren push-to-open systeem.

Een boekenkast in jouw woonkamer

Wil je graag een boekenkast maar heb je een ruimte met speciale vormen of een afschuining? Dan zit je goed bij DM-Line. Want wij maakten al duizenden maatkasten: kijk maar. Wat jij wil, dat maken wij. Bij ons geen standaardmodules, wel maatwerk dat zich helemaal plooit naar jouw ruimte. Een open of gesloten boekenkast? Veel of weinig vakjes? Tijdloos of landelijk? Mogelijkheden zat. Kies alles zelf!  Nog geen flauw idee van het ontwerp of de materialen van jouw boekenkast? Onze interieuradviseurs helpen je graag in je zoektocht naar de juiste look die perfect aansluit bij jouw interieur. Het resultaat is een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame boekenkast op maat.

Een eyecatcher voor jouw woning

Boeken, strips, magazines, … Laat ze niet langer rondslingeren. Geef ze een plekje in jouw boekenkast op maat. Het geeft niet alleen meer orde in jouw woning, het is een échte eyecatcher. We schenken heel veel aandacht aan creativiteit en kwaliteit. Jouw op maat gemaakte boekenkast wordt een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Kom gerust eens langs bij een showroom in je buurt of maak een afspraak via de website. We helpen je maar al te graag verder bij het samenstellen van een boekenkast op jouw maat. Twijfel niet en laat van je horen!