Bijkeuken in het Sundae-huis

We plaatsten een kamershoge kastenwand in de bijkeuken van het Sundae-huis. Om deze compacte ruimte rustig te houden, werden de opbergkasten uitgevoerd in witte melamine.
De bijkeuken moest niet enkel voldoende opbergruimte bieden voor kuismateriaal en voorraad, maar ook om de wasmachine en droogkast een plekje te geven. Er werd dus ruimte voorzien in de kastenwand om deze netjes in te werken.
In de lades onder wasmachine en droogkast zit ook een praktische uitrekbare legger ingewerkt. Hierop kan je de wasmand plaatsen tijdens het in- en uitladen van de was zonder je rug nodeloos te belasten!

Waarom kiezen voor een bijkeuken DM-Line?

Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van opbergkasten op maat van jouw woning. Van een ruime berging in de garage tot een praktische bijkeuken in huis. DM-Line maakt de opbergkasten waar jij al zo lang van droomt. Daarbij schenken onze interieuradviseurs heel veel aandacht aan kwaliteit en duurzaamheid. Jouw bijkeuken wordt op deze manier een opbergparadijs dat bestaat uit degelijke materialen. Daarnaast zorgen we voor een professionele plaatsing door onze vakmannen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Maak jouw opbergdromen waar

Want een praktische bijkeuken, da’s niet zomaar opbergruimte. DM-Line maakt opbergkasten voor de bijkeuken die helemaal opgaan in jouw interieur en uiterst praktisch ingedeeld zijn. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je jouw wasmachine en droogkast kunnen inwerken? Of heb je een specifieke indeling voor ogen? Geen enkel probleem voor onze interieuradviseurs. Het resultaat wordt sowieso een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie. Kan je niet wachten om jouw bijkeuken onder handen te nemen? Maak dan een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via onze website. De koffie staat voor je klaar!