Bibliotheekkast met leeshoekje

Deze klanten uit Temse klopten bij ons aan voor een bibliotheekkast met leeshoekje.

De riante woonkamer van hun appartement kon wel wat knusheid gebruiken. Daarom werd gekozen voor een gezellig leeshoekje met bibliotheekkast op maat, afgescheiden van de rest van de woonkamer door middel van drie pilaren in Carini Walnut (DM22) laminaat.

De bibliotheekkast zelf werd uitgevoerd in Kasjmier (DM20) met twee open nissen in Carini Walnut (DM22) voor een speels contrast.  Naast de bibliotheekkast werd een lage opbergkast voorzien, eveneens in Kasjmier decor (DM20), die dienst doet als zitbankje.

Een multifunctionele boekenkast op maat

Soms mag het in de woonkamer al eens wat meer zijn. Dan kies je toch gewoon voor één maatmeubel dat voor meerdere doeleinden kan gebruikt worden? Ook daar helpen we je bij DM-Line graag mee verder. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut jij elke centimeter van je woning optimaal naar eigen wens. Wil je ook een bibliotheekkast met leeshoekje in je leefruimte? Al dan niet met een scheidingswand op maat?  Samen bekijken we welke mogelijkheden jouw woonkamer biedt en gaan we in gesprek over jouw visie en smaak. Zo komen we tot een uniek meubelstuk waar jij nog jarenlang plezier zal aan beleven.

Duurzaam maatwerk

Al meer dan 30 jaar gaan we bij DM-Line voor kwalitatief maatwerk dat ook duurzaam is. Daarom hoeft investeren in een op maat gemaakte bibliotheekkast van DM-Line maar een keer. Eens jouw boekenkast op maat geplaatst is, kan die nog jarenlang mee. Daarom geven we jou ook standaard 10 jaar garantie op jouw maatkast.  En omdat we bij DM-Line steevast werken met tijdloze materialen, ben je er ook zeker van dat jouw boekenkast gedurende al die jaren ook stijlvol blijft. Overtuigd van de voordelen van een maatkast van DM-Line? Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in één van onze showrooms.