Berging met uitschuifbare leggers

Deze klanten uit Sint-Niklaas zochten een grote, handige berging, een must voor een groot gezin. In de berging moest niet enkel voldoende opbergruimte zijn. Er moest ook plaats voor wasmachine, droogkast en diepvries zijn.
Ze kozen uiteindelijk voor een mooie, lichte gesloten berging met op maat gemaakte kasten in platina wit. De kamershoge maatkasten zijn voorzien van greeploos tip-on systeem voor een extra strakke uitstraling. De wasmachine en droogkast zijn in de kasten ingewerkt.
Zowel onder wasmachine als droogkast werd een uitrekbaar legvlak op maat voorzien. Enorm praktisch om de wasmand op te plaatsen tijdens het in- en uitladen van de was.

Waarom kiezen voor een berging van DM-Line?

Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van bergingen op maat van jouw woning. En dat doen we al die jaren al met passie en liefde voor het vak. Van een praktische berging met greeploze deuren tot ruime bergkasten in de garage. DM-Line maakt de opbergkasten waar jij al zo lang van droomt. Daarbij schenken we heel veel aandacht aan creativiteit en kwaliteit. Jouw berging wordt een opbergparadijs dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Jouw opbergdroom waarmaken

Want een goede berging, da’s niet zomaar opbergruimte. DM-Line maakt opbergkasten die helemaal opgaan in jouw interieur en uiterst praktisch ingedeeld zijn. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je jouw wasmachine en droogkast kunnen inwerken? Of heb je een specifieke indeling voor ogen? Geen enkel probleem voor onze interieuradviseurs. Het resultaat is sowieso een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie. Kan je niet wachten om zelf een op maat gemaakte berging samen te stellen? Maak dan een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via onze website. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat!