Project omschrijving

Berging met uitschuifbare leggers

Deze klanten uit Sint-Niklaas zochten een grote, handige berging, een must voor een groot gezin. In de berging moest niet enkel voldoende opbergruimte zijn. Er moest ook plaats voor wasmachine, droogkast en diepvries zijn.
Ze kozen uiteindelijk voor een mooie, lichte gesloten berging met op maat gemaakte kasten in platina wit. De kamershoge maatkasten zijn voorzien van greeploos tip-on systeem voor een extra strakke uitstraling. De wasmachine en droogkast zijn in de kasten ingewerkt.
Zowel onder wasmachine als droogkast werd een uitrekbaar legvlak op maat voorzien. Enorm praktisch om de wasmand op te plaatsen tijdens het in- en uitladen van de was.

Waarom kiezen voor DM-Line?

Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie en liefde voor het vak. Van een praktische berging met greeploze deuren tot ruime boekenkasten en bureaukasten voor jouw home office. DM-Line maakt de maatkasten waar jij al zo lang van droomt. Daarbij schenken we heel veel aandacht aan creativiteit en kwaliteit. Jouw maatkast wordt een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Want een goede maatkast, da’s niet zomaar een opbergruimte. DM-Line maakt maatkasten die helemaal opgaan in jouw interieur. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met speciale vormen of afgeschuinde wanden? Heb je een specifieke indeling voor ogen? Geen enkel probleem voor onze interieuradviseurs. Het resultaat is sowieso een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie.

Jouw interieurdromen waarmaken

Kan je niet wachten om zelf een op maat gemaakte berging samen te stellen? Maak dan een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via onze website. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!