Project omschrijving

Opbergruimte heb je nooit genoeg, zeker in de berging niet! Daarom kozen de bewoners van deze woning voor een inbouwkast op maat, die optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte.

Daarnaast plaatsten we ook een omkasting rond de was- en droogmachine. Zo zorgden we voor een praktisch werkblad, dat bijvoorbeeld kan gebruikt worden voor het sorteren van wasgoed.

De klanten kozen integraal voor witte maatkasten. De kasten zijn voorzien van greeploze draaideuren met tip-on systeem. Beide keuzes zorgen voor een vergrotend ruimtegevoel in deze berging.

Een praktische berging op maat

DM-Line maakt al meer dan 25 jaar bergingen op maat. Hierdoor hebben we de nodige expertise om jouw project in goede banen te leiden. Van een berging met ruimte voor wasmachine en droger tot een berging met witte kamershoge maatkasten. Wij helpen jou om het ontwerp waar jij van droomt uit te werken. Zo krijg jij een praktische berging die bestaat uit degelijke materialen en geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Gebruiksgemak boven alles

Een berging die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elk hoekje van je bergruimte optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte in jouw woning niet zo groot? Dan kan je bij DM-Line opbergkasten laten maken die meteen ruimte bieden voor je wasmachine, droogkast en/of diepvriezer. Of wat dacht je van een uitschuifbaar werkblad dat je kan gebruiken om jouw wasmand op te zetten.

Kom gerust eens langs in één van onze showrooms. Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. En krijg jij er een zee aan opbergruimte bij in jouw woning.