//Welke diepte moet ik voorzien voor mijn kasten?

Welke diepte moet ik voorzien voor mijn kasten?

De diepte voor een dressing op maat

Voor het kastgedeelte voorbestemd voor T-shirts en dergelijke zijn smalle legvlakken een aanrader. Zo blijft uw kledij in uw dressing op maat altijd keurig en kreukvrij. Voor deze smalle legvlakken is een diepte van 41 cm ideaal.

De diepte voor kasten op maat

Bij andere toepassingen voor kasten op maat, zoals in een kantoor, raden wij eveneens een diepte aan van 41 cm voor de binnenkast, enerzijds zodat u al uw mappen perfect kan wegbergen en anderzijds opdat u ook geen verloren ruimte hebt.

Indien u wandkasten op maat wenst te laten plaatsen, maar een bescheiden ruimte heeft, kan u vrijblijvend een 3D-simulatie laten maken voor uw project. Afhankelijk van hetgeen u in uw kast wenst op te bergen, zijn er verschillende dieptes die wij adviseren.

Voor het inplannen van een kast met hanggedeelte voorziet u best een diepte van 60 cm voor de binnenkast. Als u hiervoor schuifdeuren wenst te laten plaatsen, dient u een totale diepte van ± 72 cm te rekenen, wat een diepte inhoudt van 60 cm voor de binnenkast, een spatie van ± 3 cm tussen de voorzijde van de binnenkast en de schuifdeur en de breedte van het railsysteem, wat gewoonlijk zo ‘n ± 9 cm bedraagt.

Krijg professioneel advies >

 

2019-03-22T12:12:15+00:00