DM-Line maakt kasten op maat om van jouw berging of wasplaats een ordelijke kamer te maken. Wasmachines en droogkasten kunnen ingewerkt worden en bijvoorbeeld achter schuifdeuren of draaideuren gestopt worden. Aangezien elke opbergkast 100% maatwerk is, kan je deze volledig aanpassen naargelang je wensen.

Cvc 150522120652 (1)

Functioneel en kwalitatief

Onze berging kasten worden niet alleen op je beschikbare ruimte en de gewenste indeling afgestemd. Ook zorgen we er steeds voor dat het geheel past in je interieur. Dankzij een uitgebreid assortiment aan kleuren en materialen kan je zeker en vast de kast op maat van je dromen laten maken. Bovendien ben je zeker van een hoogstaand kwalitatieve berging kast. Voor onze maatkasten te produceren kiezen we immers enkel de beste materialen. Lees hieronder alvast enkele redenen waarom onze maatkasten zo duurzaam zijn. 

 

Probleemloos openen en sluiten

Voor de scharnieren en de ladegeleiders kiezen we uitsluitend voor BLUM, hét Europese kwaliteitsmerk bij uitstek. Alle ladegeleiders hebben een ingebouwde rem, standaard. Ook de draaideuren beschikken steeds over een ingebouwde, eenvoudig instelbare rem. 

Sterk en stevig

Het plaatmateriaal van onze binnenkasten bevat 92% oersterk eikenhout. Met 25 mm dikte zijn onze legvlakken veel dikker en steviger dan gebruikelijk. Onze extra dikke rugwanden van maar liefst 8 mm zitten volledig geklemd voor extra stevigheid aan de achterzijde van je inloopkast. 

Hoogstaande afwerking

Ook de onzichtbare delen van de inloopkasten worden rondom afgewerkt. Je ziet dus geen ‘bloot hout’.

Bergingkasten voor het leven

Heb je oog voor detail en kwaliteit? Perfect, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij vinden namelijk dat maatkasten gemaakt moeten worden voor het leven. Alleen het beste is goed genoeg voor jou. Al onze meubelen, dus ook de bergingkasten, worden vakkundig vervaardigd in België. We willen dat je jarenlang kan genieten van een maatkast van superieure kwaliteit, ook de plaatsing gebeurt enkel door vakmensen. 

Omdat we zo overtuigd zijn van onze kwaliteit en hoogstaande afwerking geniet je van tien jaar garantie op onze maatkasten.

Koppel duimen omhoog
Fabriek bewerken hout

Hoe maken we onze kasten voor jouw berging op maat?

De eerste stap omvat het vertalen van jouw verwachtingen en wensen naar een eerste ontwerp. Dit schaaft jouw interieurspecialist bij totdat je helemaal tevreden bent. Heb je inspiratie opgedaan ? Breng een voorbeeld mee, zo weten we meteen wat je voor ogen hebt.

Je interieurspecialist tekent een opbergkast uit die helemaal aan je verwachtingen voldoet. Aan de hand van een 3D krijg je al een mooi zicht op het eindresultaat.

Na de finale goedkeuring van het ontwerp start de werkvoorbereiding met het oog op de plaatsing. Alles wordt tot in de kleinste details afgewerkt.

 

Wil je een kast voor de berging laten maken?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

Vraag je offerte aan