Stap voor stap krijgt de maatkast van je dromen vorm. Elke maatkast die DM-Line maakt, is uniek.

Concept store DM-Line

1. Je contacteert ons of komt langs

Wanneer je een kwaliteitsvolle maatkast wenst van DM-Line, contacteer je ons vrijblijvend of kom je langs in een van onze concept stores.

Een van onze interieurspecialisten of een lokale interieurspeciaalzaak neemt contact op. We luisteren naar jouw verhaal, geven je informatie en tips.

Je kan tal van mogelijkheden bekijken en verschillende materialen zien en voelen. 

3d Tekening Wordt Uitgewerkt (large)

2. Het ontwerp krijgt vorm

We werken volledig volgens jouw wensen en verwachtingen een ontwerp uit. Tot in de kleinste details bespreken we elk element van je maatkast: de afmetingen, de materialen, de stijl, de indeling,…

Elk project is 100% maatwerk. Dit ontwerp wordt uitgewerkt in 2D en 3D. Zo krijg je vooraf al een correct beeld van het eindresultaat van je nieuwe kast.

Koppel bij verkoop

3. Heldere offerte, zonder verdere verrassingen

Wanneer het ontwerp op punt staat, krijg je een heldere offerte, waarin alles tot in het detail uitgewerkt is, met een heldere totaalprijs. Zonder verdere verrassingen. 

Fabriek bewerken hout

4. DM-Line maakt je maatkast

DM-Line brengt het goedgekeurde ontwerp in de realiteit. Alles wordt tot op de millimeters juist verzaagd en afgewerkt, zodat de kast volledig klaar is om bij jou geplaatst te worden.

Schrijnwerker

5. Plaatsing volgens de regels van de kunst

Een afspraak wordt gemaakt met een van onze technische teams of je lokale vakman. Zij zorgen ervoor dat je maatkast naadloos past en perfect afgewerkt wordt.

Koppel duimen omhoog

6. Je geniet van tien jaar kwaliteitsgarantie

Maatkasten van DM-Line zijn van superieure kwaliteit, waardoor je ze mag beschouwen als een investering voor het leven. Je geniet daarom van tien jaar kwaliteitsgarantie, omdat we er zeker van zijn dat het perfecte kasten zijn die lang mee gaan.

Droom je al van een ontwerp voor je maatkasten?

Vraag je gratis offerte